[Blogbundel] Tussenstand

Door Coltrui op woensdag 6 december 2017 06:06 - Reacties (10)
Categorie: Coltrui valt anderen lastig., Views: 2.203

Ahoi daar! Even snel dit kattebelletje teneinde - na anderhalve week - u allen even op de hoogte te houden van die vermaledijde ende dekselse blogbundel, zoals beloofd.
  • Naast het fysieke exemplaar, is nu ook de epub verkrijgbaar. Klaroenen, trompetgeschal en triangels denkt u er wel even zelf bij?
  • De opbrengst, zijnde 5 komma nog wat Euromunten per exemplaar (geldt voor beide formats overigens) overschrijdt nu de kaap van §750 en dit mag voor een 95% op conto van Tweakertjes geschreven worden. Zoals her en der al vermeld, gaat dit volledige bedrag naar de Mucovereniging.
  • Belgen die geÔnteresseerd zijn in een fysiek exemplaar, maar begrijpelijkerwijs afgeschikt worden door de torenhoge verzendingskosten, mogen mij contacteren via DM of mail - coltrui at gmail. Die gooi ik dan persoonlijk een exemplaar toe via de post, zonder dat u daarvoor een hypotheek dient aan te gaan.
  • Allen wrrrreed bedankt voor uw interesse en tot dra!

Volgende: [Blogbundel] Laatste post 27-12 [Blogbundel] Laatste post
Volgende: Nou, komt ie dan... 25-11 Nou, komt ie dan...

Reacties


Door Tweakers user Blokker_1999, woensdag 6 december 2017 14:56

Bij de epub vallen de verzendkosten gelukkig beter mee ;)

Door Tweakers user Deurges, woensdag 6 december 2017 15:37

Geweldig boekje.. Eerste verhaaltje alweer gelezen en blijft geweldig.. Tijdens het bladeren, kwam ik al de bitterballen tegen en prompt had ik een smile van oor tot oor.. Beste aankoop van 2017 by far!

Door Tweakers user mgizmo, donderdag 7 december 2017 09:57

Het boek staat bij mij op mijn jaarlijkse verlanglijst dat anderen aan mij kunnen geven, omdat ze mij zo lastig vinden een geschikt cadeau te vinden. Balen, want nu moeten wij beide wachten....
Aan de andere kant is het ook weer de tijd van weggeven.... mmmm... zal ik er dan toch maar een aantal kopen....

Door Tweakers user masauri, zaterdag 9 december 2017 19:17

Mijn review kan ik kort en krachtig samenvatten:
Te groot, smakeloos, eentonig, schijtkleur, te standaard lettertype, allesomvattend, en snijdend!

(En toen pakte ik m pas uit :*) )

Door Tweakers user Coltrui, zaterdag 9 december 2017 19:37

Bedankt masauri - ik kreeg het bijna aan mijn hart. :P

Door Tweakers user masauri, zaterdag 9 december 2017 19:52

Coltrui schreef op zaterdag 9 december 2017 @ 19:37:
Bedankt masauri - ik kreeg het bijna aan mijn hart. :P
Nu al?
En dan heb ik nog geen review over het boek zelf gepubliceerd hier op tweakers?

Laat staan op de reviewvraag die ik heb gekregen via mail:
"Review plaatsen
U kunt uw review over het boek plaatsen door op de link achter het boek te klikken. Er opent een pagina op onze verkoop website Boekenbestellen.nl waar u de beoordeling kunt invoeren."

Dat is even uitnodigend zoals een ebay verkoper die om 5 sterren vraagt en die er vervolgens dan express maar 4 of minder sterren te geven met vermelding van vragen om 5 sterren is minder dan 5 sterren krijgen! (staat altijd leuk in zo'n ebay overzicht)

[Reactie gewijzigd op zaterdag 9 december 2017 19:54]


Door Tweakers user Coltrui, zaterdag 9 december 2017 19:59

Ja, ik weet het. Had er geen idee van, maar blijkbaar krijgt iedere koper een uitnodiging tot het indienen van een review. Ik heb de eerste net gehad en ehm... Nou ja, ene 'Simon' heeft zijn best gedaan...

Door Tweakers user masauri, maandag 11 december 2017 18:55

Coltrui schreef op zaterdag 9 december 2017 @ 19:59:
Ja, ik weet het. Had er geen idee van, maar blijkbaar krijgt iedere koper een uitnodiging tot het indienen van een review. Ik heb de eerste net gehad en ehm... Nou ja, ene 'Simon' heeft zijn best gedaan...
Ik heb dan ook maar is mijn best gedaan, helaas moet iemand er goedkeuring over geven...
(Review succesvol verzonden. De review wordt na controle op de verkooppagina van het boek geplaatst, dat kan tot 5 werkdagen duren.)

Dus bij deze alvast mijn review:
Als fervent tweakblogs lezer heb ik menig blogpost van Coltrui zien voorbij komen. Om deze nu in boekvorm te hebben op het nachtkastje is een ideale manier om de dag goed af te sluiten. Aangezien ik net vader ben geworden heb ik mijn voorlees skills wat kunnen opfrissen door enkele verhaaltjes voor te lezen voor mijn vrouw. Met als gevolg dat het bed schud alsof er een aardbeving plaatsvind omdat we hard moeten lachen van onder andere: "MIJN PAPA HEEFT EEN PIEMEL!", "Dus klopte ze op de deur van de buurvrouw die Vincent heette.", "WAAR IS JEEEEEZUS...", Kennels, En andere goed verwoorde beschrijvingen waarin iedereen zich zal kunnen herkennen. (Zo niet, pech!) De grote vraag blijft wat te doen als het boekje eenmaal uit is. Het sarcastische en sadistische niveau dat hier gehaald wordt is geschikt om beter te verkopen dan de bijbel, koran en Het Rode Boekje: citaten van voorzitter Mao Zedong tesamen. (Mits er vertalingen naar andere talen worden gemaakt.) En dat brengt ons bij de zwakte van het boek. Het is alleen maar verstaanbaar door de hooggeletterden die de West- + Oostvlaamse, Antwerpse, Vlaams-Brabantse, Limburgse, Nederlandse, of Hollandse taal machtig zijn. Desondanks, een aanrader voor ieder die een leuk vluchtig tussendoortje zoekt. Al was het maar voor een korte toiletstop of om de vrouw/man te laten lezen tegen de verveling tijdens een vluggertje.

[Reactie gewijzigd op maandag 11 december 2017 18:55]


Door Tweakers user Coltrui, maandag 11 december 2017 21:55

Staat er gewoon ;)

Door Tweakers user masauri, maandag 11 december 2017 22:58

sneller dan verwacht, ze zullen weinig werk hebben daar? :p

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)