Soms mail ik mensen die een bedrijf vertegenwoordigen, in de hoop het slachtoffers saaie werk met een glimlach te breken.

[Blogbundel] Laatste post

Door Coltrui op woensdag 27 december 2017 22:14 - Reacties (7)
Categorie: Coltrui valt anderen lastig., Views: 2.619

Ahoi aldaar!

Bij dezen even een laatste update over het blogbundelinitiatief - hierna rep ik er met geen woord meer over, beloofd. Ik heb immers net de wachtrekening bij de drukker leeggeplunderd en mocht aldus §1100 overmaken aan de Mucovereniging en vond het maar netjes om de afronding hiervan mee te geven.

Graag wil ik eenieder die een steentje heeft bijgedragen, van harte bedanken!

Tot slot nog even voor alle transparantie melden dat wie zich nu nog een bundeltje aanschaft, de opbrengst ervan in mijn zak doet verdwijnen... Ik moest ergens de lijn trekken en kan moeilijk tot in den treure de rekening gaan checken en blijven overschrijven.

't Was een hele ervaring voor mij, ik neem aan dat de Mucovereniging wat kan met jullie inzet en last but not least hoop ik dat 'de sponsors' hier toch een beetje plezier beleefd hebben aan de schrijfsels.

Fijne feestdagen,

Coltrui

[Blogbundel] Tussenstand

Door Coltrui op woensdag 6 december 2017 06:06 - Reacties (10)
Categorie: Coltrui valt anderen lastig., Views: 2.204

Ahoi daar! Even snel dit kattebelletje teneinde - na anderhalve week - u allen even op de hoogte te houden van die vermaledijde ende dekselse blogbundel, zoals beloofd.
  • Naast het fysieke exemplaar, is nu ook de epub verkrijgbaar. Klaroenen, trompetgeschal en triangels denkt u er wel even zelf bij?
  • De opbrengst, zijnde 5 komma nog wat Euromunten per exemplaar (geldt voor beide formats overigens) overschrijdt nu de kaap van §750 en dit mag voor een 95% op conto van Tweakertjes geschreven worden. Zoals her en der al vermeld, gaat dit volledige bedrag naar de Mucovereniging.
  • Belgen die geÔnteresseerd zijn in een fysiek exemplaar, maar begrijpelijkerwijs afgeschikt worden door de torenhoge verzendingskosten, mogen mij contacteren via DM of mail - coltrui at gmail. Die gooi ik dan persoonlijk een exemplaar toe via de post, zonder dat u daarvoor een hypotheek dient aan te gaan.
  • Allen wrrrreed bedankt voor uw interesse en tot dra!

Nou, komt ie dan...

Door Coltrui op zaterdag 25 november 2017 00:42 - Reacties (64)
Categorie: Coltrui valt anderen lastig., Views: 16.167

Voor elk en ieder van u een fijne avond, nacht, ochtend dan wel middag, afhankelijk van het tijdstip waarop u uit uw bed komt gevallen, dan wel vlotjes opgestaan is.

Nou, nieuws! De bundel is af. AF. En ik garandeer u dat mijn haargrens tijdens de vervaardiging ervan vlijtig de zuidelijke aftocht heeft geblazen. Meer haartechnische details en vooral ook dankbetuigingen (en nog vooraller veel excuses aan degenen die me geholpen hebben om dit rond te krijgen en daarbij mijn idiote veeleisendheid hebben moeten verduren) daarover dit weekend.

Voor degenen die geen flauw idee hebben waarover dit gaat: velen onder u hebben me hier op dit blogplatform vaak gepord om een en ander hier verschenen te bundelen in een boekje. Ik heb de handschoen opgenomen (en in the process of the making of vaak weer weggegooid, maar daarover later meer) en er wat van proberen maken. Op m'n eentje (in m'n uppie zeggen jullie, toch?) ging dit niet - ik heb een oceaan aan vrijwilligershulp gehad. Ook daarover later meer.

Punt is: het bundeltje is nu te koop.

Voor u tot aanschaf overgaat wil ik nog een aantal zaken duiden:

1) Voor elk verkocht boek (16§ ex verzending), gaat de totale 'winst', zijnde §5.57 naar een goed doel. In dit geval naar een instantie die de strijd voert tegen Muco. Bij oudgedienden zal er vast een belletje gaan rinkelen.

2) Ja, er komt volgende week een epub-formaat uit voor de liefhebbers ŗ 10§, waarvan ook hier de totale opbrengst naar het hetzelfde goede doel zal gaan.

3) Er staan geen nieuwe stukjes in. Alles was hier eerder te lezen.

4) Ik zal open en transparant de financiŽle status rapporteren en dit altijd in de vorm van een nieuw ongerelateerd blogstukje - de laatste tijd honderduit beleefd. Zo kan ik op dit moment mededelen dat er op moment van schrijven §133.95 netto vergaard is, en dit enkel door een topic in de HK.

Rest me tot slot nog - net zoals ik gedaan heb in het voorwoord van het boek zelf - de smerige Tweakertjes alhier die me opgenaaid hebben om dit initiatief te nemen te bedanken - het was bij wijlen uitermate frustrerend, maar erg leerzaam en ondanks de insteek ben ik retetrots op het bundeltje.


GeÔnteresseerd? Huppakee!


Nogmaals dank voor wie me hier gepusht heeft - het mag dan allemaal voor het goede doel zijn, maar ik ben er uiteindelijk zelf verdomd blij mee!