Coltrui's alter ego. Live with it.

Colalollyman heeft haast!

Door Coltrui op dinsdag 8 september 2009 08:18 - Reacties (2)
CategorieŽn: Colalollyman, F34r my Paint skillz, Views: 2.683

http://users.skynet.be/fa018426/clll.jpg

1337 P41nt 5|<1llz - de verzamelde werken

Door Coltrui op woensdag 3 juni 2009 09:13 - Reacties (26)
CategorieŽn: Colalollyman, F34r my Paint skillz, Recycled, Views: 5.153

Nee, ze zijn niet allemaal grappig, nee ze zijn blijkbaar niet allemaal origineel, nee - wees gerust - ik ga geen carriŤre in strips beginnen - en ja, ik heb tijd teveel.

http://www.zinloos.be/Goochelen.jpg


http://www.zinloos.be/Goochelen2.jpg


http://www.zinloos.be/1.jpg
http://www.zinloos.be/2.jpg
http://www.zinloos.be/3.jpg
http://www.zinloos.be/4.jpg
http://www.zinloos.be/5.jpg


http://www.zinloos.be/CLM1.jpg
http://www.zinloos.be/CLM2.jpg
http://www.zinloos.be/CLM3.jpg
http://www.zinloos.be/CLM4.jpg
http://www.zinloos.be/CLM5.jpg
http://www.zinloos.be/CLM6.jpg


http://www.zinloos.be/Website.jpg


http://www.zinloos.be/Website2.jpg


http://www.zinloos.be/Website3.jpg


http://www.zinloos.be/Website4.jpg


http://www.zinloos.be/oudedoos.jpg


http://users.skynet.be/fa018426/flauwegrappen.jpg


http://www.zinloos.be/Jezusman.jpg

Colalollyman! The beginning.

Door Coltrui op vrijdag 6 februari 2009 23:50 - Reacties (1)
CategorieŽn: Colalollyman, F34r my Paint skillz, Views: 2.241

Men kan de televisie niet aanzetten zonder te worden overspoeld door beelden van oorlog, hongersnood, tsunami's, armoede en ingegroeide teennagels. Het vrat aan mijn eeuwige optimisme. Let wel, het spreekwoordelijke glas dat voor mij altijd halfvol was, is dat ook gebleven, alleen was het plots gevuld met buffelstront. En Cola Lemon.

Kan ik niks betekenen? vroeg ik me af op de derde opeenvolgende slapeloze nacht. Ik barst van de talenten, maar geen van deze giften zou me behulpzaam kunnen zijn bij het verbeteren van de wereld. Geef nu toe, met schattigheid los je de armoede niet op, fantastische looks schotelen geen EthiopiŽr een rijstkorrel meer voor en bescheidenheid geneest geen ingegroeide teennagels.

Maar toen kreeg ik een weer ťťn van de schitterende ideeŽn die me wel meer plegen te overvallen. Ik ging prompt rechtop in bed zitten!

'Eucharistieviering!' riep ik. Dat roepen namelijk alle geweldige filosofen als een fantastische ingeving hen overvalt. Da's Grieks.
'Eucharistieviering! De wereld heeft nood aan een nieuwe superheld! En ik kan best voor superheld doorgaan!' riep ik om precies te zijn.
Iets te luid, want mevrouw Coltrui werd uit haar slaap gewekt en in plaats van enthousiast te wezen om zulk een geniaal plan, liet ze mijn kaak kennis maken met pagina driehonderd en vijf van 'War and Peace' alvorens zich grommend weer om te draaien.

Dus trok ik midden in de nacht mijn indrukwekkende roze pyjama met knuffelbeermotiefje aan en schoeide ik me met mijn assorti sloffen, waarna ik me naar mijn bureau begaf om het plan uit te werken. Ik knipte het bureaulampje aan en begon met het treffen van de voorbereidingen.
Eerst diende ik mijn alter ego van een naam te voorzien. De heldhaftigheid, hulpvaardigheid en genialiteit moet ervan afdruipen; een naam die oude besjes meteen zouden uitschreeuwen wanneer ze niet meer van hun fiets kunnen, een naam die bij het weerklinken stoute boeven de billen zou doen toeknijpen.
Lang hoefde ik niet na te denken, want algauw opteerde ik voor 'Colalollyman!'. Mťt uitroepteken. Let daarop aub.

Vervolgens had ik een outfit nodig. Onherkenbaarheid is vereist. Dat spreekt. Een masker en een pruik kunnen daarbij helpen. Verder dient de tenu ook alle vrouwenharten sneller te doen slaan, dus een redelijk hoog sexy-gehalte is ook welgekomen. Gelukkig kan ik zelf nogal overweg met professionele modedesign-software en kwam ik tot dit design. Suggesties ter verbetering zijn immer welkom, maar het moet wel serieus blijven...

Tot slot diende ik nog een profiel op te maken van de held die 's nachts de straten veilig zal houden. Bij dezen:

* Naam: Colalollyman!
* Skills: Vliegen, Karate, Kung Fu, zwaardvechten, Thai box, kantklossen en MS-paint.
* Belangrijkste wapens: lolly's met colasmaak.
* Achilleshiel: Birkenstocks
* Vrouw die stiekem verliefd is op deze onbereikbare held: Roos Van Acker.
* Sidekick: ?

Aha! Kink in de kabel... Alvorens ik ťcht van start kan gaan, en u hier uitgebreid over mijn avonturen kan informeren, heb ik nog een sidekick nodig. Iemand die ik als dienaar kan misbruiken en die altijd domme vragen stelt. Interesse? Stuur uw CV met begeleidende motivering naar Coltrui at zinloos dot be. Altijd antwoord. Onthouden indien ernstig. Dank u.

O, en aan niemand verklappen he!